kedd, 20 febr. 2018
Te most itt vagy:

Ha még nem döntött az1%-ról!

Az utánpótlás nagypályás bajnokságban már két mérkőzésen is túl van u 16-os csapatunk. MINDKÉT MÉRKŐZÉST MAGABIZTOSAN NYERTÉK. Beszámolók nemsokára.

 

Bővebben...

Eseménynaptár

February 2018
M T W T F S S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
March 2018
M T W T F S S
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Ki olvas minket

Oldalainkat 59 vendég böngészi

Statisztika

Tartalom találatai : 669275
Női futsal bajnokság – alsó házi rájátszás (5.helyért) 1. mérkőzés
Írta: Domokos János   

Debreceni EAC - Brand Nission – AsiaNet Tolna-Mözs 0: 1 (0:0)


Debrecen, 2016. május 19. 19.30
Játékvezetők: Kövér, Forgács, Erdélyi

 

 

DEAC:

Kezdők: Kósa, Radics, Dancs, Horváth, Kota
Csere: Balla, Hajdu, Urai, Erdős

Vezető edző: Sólyom AttilaBrand Mission – AsiaNet:

Kezdők: Ősz , Buchmüller, Hodován, Varga, Megyes
Cserék: Fábián, Bozsik, Folk ,Orbán, Maláti G, Maláti D.

Vezető edző: Ferenczi Anna

Gól: Hodován (37. perc).


Gyászszünet előzte meg a találkozót, Varga Adél elhunyt nagyapjára emlékeztünk.

Az első percektől kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, három percen belül négy gólszerzési lehetőségünk is volt. A hazaiak szabadrúgásokkal veszélyeztették kapunkat.

Láthatóan a DEAC kontra játékra rendezkedett be, amelyek a mérkőzés teljes ideje alatt nagyon veszélyesek voltak. Mégis azt mondhatjuk, hogy a nagyobb és több gólszerzési lehetőség lányaink előtt adódott, de azokat vagy elkapkodtuk, vagy az utolsó pillanatban hoztunk rossz döntést. Az első félidő gól nélküli döntetlennel zárult, pedig akár három-négy góllal is vezethettünk volna.

A második félidő sokáig az első félidőben látottak alapján alakult, többnyire nálunk volt a labda, sorra jöttek a helyzetek, azokat sorra ki is hagytuk. Ellenfelünk gyors kontrákból alakított ki helyzeteket, de Ősz Csenge ezen a mérkőzésen lehúzta a rolót.

A másik oldalon is remek kapusteljesítmény láthattunk, azonban a mérkőzés vége előtt Hodován Edit labdája utat talált a kapuba, és ezzel a góllal sikerült a megnyernünk a mérkőzést, a látottak alapján teljesen megérdemelten.
Következhet a visszavágó május 29-én.

 

Ferenczi Anna:

Ferenczi Anna: Ismét rengeteg gólhelyzetet kihagyva, mégis magabiztosan hoztuk el a három pontot Debrecenből. Az elején nem támadtunk le, hiszen az előző találkozón is kontrákból kaptunk gyors gólokat, amire nem voltunk felkészülve. Ellenfelünk is jól láthatóan a kontrákra rendezkedett be, de nem tudtak értékesíteni belőlük egyet sem, pedig ők is szép támadásokat vezettek. Hála Istennek a védekezésünk mindig valahol blokkolni tudott. Hol Buchmüller Petra már a visszatámadásnál, hol Hodován Edit vagy Megyés Ági a védő harmadban. Láttam, hogy ellenfelünk fáradtabb, a megszokottnál, a második félidő negyedétől letámadtunk és folyamatos nyomás alatt tartottuk a debreceni kaput, ennek meg is lett az eredménye. Bozsik Nikolett, aki előtt rengeteg helyzet akadt ma, Varga Adél és a csupaszív Hodován Edit trió összjátéka után megszületett a nem bombagól, de góljaink egyik legfontosabbika. Ezután nem kértem, hogy mindenáron, támadjunk le, csak ha úgy érzik a helyzetet, hiszen az erőnlét és taktikai felkészültség adott. A szülinapos Folk Zsuzsanna és Fábián Rebeka is próbálták bevenni a DEAC kapuját, ha ez ma nem is sikerült, rengeteg zűrzavart okoztak hihetetlen cseleikkel. Nagyon kevésen múlott,hogy ez sikerüljön. Maláti nővérek is hozzátették azt, amit a Tolnai szívük diktál, bátran és elszántan próbáltak játszani, ami sikerült is. Szándékosan említek meg minden játékost, hiszen annyi áldozatos munkát, mint itt tapasztaltam, sehol máshol eddig. Soha..Orbán Rebeka, akit becseréltem 0-0-nál, hihetetlen fegyelmezettséggel és az összes taktikai elemet felvonultatva futsalozott, gólpasszt adott, és majdnem gólt is rúgott. Nem véletlenül hagytam utoljára a kapuban Ősz Csenge teljesítményét. Tökéletes volt. Védések, indítások, megindulások tekintetében is. Összességében, megérdemelt győzelmet arattunk egy nagyon jó csapat ellen, akiknek nagyon sok sikert kívánok a futsalban. Simon Ferenc ügyvezetőnek - nagypapónak pedig kívánok nagyon sok kitartást és köszönetet, hogy ennyi ideig életben tartotta és tartja Tolnán a FUTSALT. EZ EGY PROFI MENTALITÁSÚ CSAPAT


Vincze Anikó munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudott velünk tartani. Nagyon sajnálom, hogy nem lehetett részese ennek a sikernek. De Anikó, amit elkötelezettségben és tudásban hozzátett a csapat teljesítményéhez, az vitathatatlan ...

 

További képek ITT!